"هفدمین نمایشگاه بین المللی شیرینی و شکلات ایران"
دستوروزیر صنعت به اتاق بازرگانی برای عدم صدور نشان حلال
نوزدهمین نمایشگاه بین المللی "I Food"در تاریخ 3 الی 6 شهریور ماه سال 1397 در شهر مشهد برگزار می شود.
«بیست و پنجمین نمايشگاه بين المللی صنايع کشاورزی، مواد غذائی، ماشين آلات و صنايع وابسته ايران آگروفود 2018»
نمایشگاه بین المللی محصولات حلال روسیه 6 الی 8 اردیبهشت
نمایشگاه بین المللی حلال اکسپوی روسیه
در مسکو؛ کنفرانس مطبوعاتی با موضوع «حلال در صنعت هتلداری» برگزار شد
دعوت از صنايع غذايي برتر براي شركت رايگان در نمايشگاه هند
فواید هتلهای ویژه مسلمانان چرا \\\"حلال توریسم\\\" پولساز است
نمایشگاه مواد غذایی و ماشین آلات وابسته شیراز 96 بیستمین دوره، در تاریخ 24 الی 27 بهمن ماه 96 برگزار می شود.
كارگاه آموزشي فناوريهاي نوين در فرآوري مواد غذايي برگزار ميشود
به گزارش روابط عمومي، سازمان پژوهشهای علمی و صنعتی ایران كارگاه آموزشي با عنوان "فناوريهاي نوين در فراوري مواد غذايي" را برگزار ميكند.
پژوهشكده كشاورزي سازمان پژوهشهاي علمي و صنعتي ايران كارگاه "فناوريهاي نوين در فراوري مواد غذايي" را طي روزهاي 26، 27 و 28 بهمن 1393 برگزار ميكند.
اين كارگاه سه روزه با هدف آشنايي با
فناوريهاي نوين در فراوري مواد غذايي، آشنايي با نمونههاي تجاريسازي شده فناوريهاي
نوين در صنايع غذايي، آشنايي و كار يك روزه با پايلوت فناوريهاي فشار
هيدرواستاتيك بالا، خلاء، بخار، جريان الكتريكي بالاي پالسي و استخراج با آب
فوق داغ برگزار ميشود.
بهكارگيري فناوري فشار هيدرواستاتيك
بالا براي فرآوري غيرحرارتي مواد غذايي، بهكارگيري مايعات تحت بحراني در استخراج
تركيبات غذايي، بهكارگيري روش خلا،بخار،خلا براي آلودگي زدايي از مواد غذايي، بهكارگيري
فناوري جريان الكتريكي پالسي در فرآوري غذا، فناوري جريان الكتريكي پالسي در مقياس
صنعتي براي فراوري نيشكر، بهكارگيري روش استخراج با آب فوق داغ در صنايع غذايي و
فناوري توليد مواد غذايي با افزودني كم از جمله سرفصلهاي آموزشي اين دوره است.
دوره آموزشي "فناوريهاي نوين در
فراوري مواد غذايي" را دكتر مجيد جوانمرد، دانشيار و عضو هيئت علمي
سازمان پژوهشهاي علمي و صنعتي ايران، پروفسور علي نقي اشتياقي، استاد و عضو هيئت
علمي دانشگاه ماهيدول تايلند و دكتر محمد حسن ايكاني، دانشيار و عضو هيئت علمي
سازمان پژوهشهاي علمي و صنعتي ايران، تدريس ميكنند.
گروههاي هدف اين دوره آموزشي شامل
مسئولين فني و كارشناسان بخش تحقيق و توسعه صنايع غذايي، كارشناسان مرتبط در
سازمانهاي نظارتي و استاندارد، دانشجويان تحصيلات تكميلي صنايع غذايي و رشتههاي
ميباشند.
حداكثر مهلت ثبت نام براي شركت در كارگاه آموزشي فناوريهاي نوين در فراوري مواد غذايي تا تاريخ 15 دي 93 است.
علاقمندان براي شركت در كارگاه و كسب اطلاعات بيشتر به بخش فراخوان مربوط به برگزاري كارگاه در سايت سازمان پژوهشهاي علمي و صنعتي ايران مراجعه كنند.